Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska omfattar aluminium Ventil

Är din aluminium ventilkåpor ser mörk och smutsig? Skulle du vilja få dem att glänsa? I denna artikel kommer vi att diskutera det enkla sättet att rengöra och polera omslag ventil. Saker du behöver
Stålull
Stålborste
Lime-rengöringsmedel
Tandborste
Rags
Aluminium polish
Microfiber rag
Visa fler instruktioner

1

om ventilen täcker är inte inom räckhåll, ta bort dem från motorn och placera dem på ren trasa.
2

Scrub all uppbyggd på omslagen med stålull . Börja i mitten och arbeta utåt för att ta bort allt och förhindra saknade fläckar. För att rengöra tjockare uppbyggd, kan du behöva använda en stålborste för att skrubba ytan. Addera 3

För att komma in i sprickor och springor, blöta dem med en lime-rengöringsmedel. Låt vätskan sitta i flera minuter, och sedan skrubba den ordentligt med en tandborste.
4

Efter avslutad rengöring av ytan och låta det torka, börja tillämpa aluminium polera på omslaget med en microfiber trasa . Var inte rädd för att använda rikligt med polish, eftersom ventilkåpor är gjorda av mer porös aluminium och polish kommer att suga i.
5

Arbeta polska runt tills alla rester har försvunnit.

6

Gnid hela ytan med en mycket lätt fuktad trasa för att få fram en fullständig glans. Gör detta så försiktigt som möjligt så att du inte drar upp den polska, men du tar bort bitar av rester som täcker det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122190.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.