Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur eliminera unken lukt i Automobile Ventilation System

Som bilar ålder, kan problemen med utländska och obehagliga lukter bli ett problem. Oftast de mer obehagliga lukter är resultatet eller vätskor spills eller annat kommer in i bilen när dessa får vara kvar till mögel och mjöldagg former, skapar en obehaglig scent.While vatten spill eller regn som kommer in genom öppna fönster uppenbara mögel kan också bilda och skapa problem i en mindre iögonfallande plats och som är i bilens luft ventilationssystem. Detta vatten samlas är oftast resultatet av kondens som uppstår när kall, luftkonditionerade luften passerar genom ventilationssystemet på varma, fuktiga dagar. Saker du behöver
1 sprayflaska med flytande Lysol desinfektionsmedel
1 Butik vakuum (eller motsvarande) katalog 1 mjuk, ren trasa
Visa fler instruktioner
avgöra om problemet är i Air Ventilation System
1

Starta bilens motor och med fönstren stängda. Ställ systemet bilens ventilation på "vent" med luftcirkulation inifrån bilen. Ställ in fläkthastigheten på hög.
2 p Om det finns mögel ackumulering i interna ventilationskanalsystem du kommer genast känna en stark, obehaglig, vinäger-liknande doft.
3 p Om det inte finns någon lukt, byta omlopp inifrån bilen till utsidan, lämnar fläkten på hög inställning. Kontrollera vinäger-liknande lukt. Om det inte finns någon lukt problemet är inte i ventilationssystemet.
4 p Om något av ovanstående steg resulterar i en stark ättiksyra lukt som påminner om ättika det finns ett problem med mögel eller mögel i ventilationssystem. Gå vidare till avsnitt 2. Addera Clean Ventilation System
5

Lokalisera de färska portaler luftintag på din bil. Dessa är oftast finns längst ner på vindrutan och strax ovanför huven.
6

Starta motorn och den inställda luften ventilationssystemet på hög fläkthastighet. Ställ cirkulation kontroll för att dra luft från utsidan. Denna uteluft inställningen är mycket viktig.

7

Med motorn igång och ovanstående inställningar på luft valda ventilationssystemet, generöst spraya Lysol desinfektionsmedel i friska portaler luftintag på båda sidorna av vindrutan. Pumpa sprayen 10 till 12 gånger på varje sida.
8

Inne i bilen kommer du att känna doften av desinfektionsmedel arbetar sig genom systemet och neutralisera mögel.
9

Inuti bilen, plats butiken vakuum munstycket mot ventilerna på båda sidor och i mitten av bilen instrumentbräda panel. Använd vakuumet att bidra till utarbetandet desinfektionsmedel genom hela systemet.
10

Upprepa steg fem på alla inne ventiler.
11

Låt systemet att köra och cirkulera desinfektionsmedel för 10 till 12 minuter. Om lukt av ättika kvarstår upprepa processen genom att spruta extra desinfektionsmedel.
12

Efter 10 till 12 minuter avbröt systemet ventilation och stoppa motorn. Inifrån bilen, spraya desinfektionsmedel i varje inuti luftventilen. Torka överskottet med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122171.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.