Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Registrering Klistermärken

Registrering klistermärken kan avlägsnas från en registreringsskylt för att du vill samla registreringsskylten eller om du bara vill ta bort den växande högen av klistermärken på din nuvarande registreringsskylt. För att ta bort klisterlappen, måste du lossa först limmet. När limmet lossnar, kan etiketten tas bort och kvarvarande lim rengöras från plattan. Saker du behöver
trasa eller tygbit
baby olja, alkohol eller en smörjande sprej
plast rakblad
Bowl
Flytande tvål
Sponge
Visa mer Instruktioner
1

Fukta en trasa med babyolja, gnugga alkohol eller en smörjande spray. Gnid trasan på registrering klistermärke, så etiketten är mättad med vätska.
2

Låt vätskan arbeta in i klistermärke för fem till tio minuter.
3

Försök att lyfta hörnet på etiketten. Om dekalen inte lyfter, skjuter en plast rakblad under kanten på etiketten och lyft upp. Använd inte en Bladmetallens rakkniv, som du kan repa registreringsskyltar. När du lyfter kanten på etiketten, drar tillbaka på etiketten. Om dekalen inte kommer att dra tillbaka ytterligare, mätta klistermärke med en vätska igen. Fortsätt tills dekalen tas bort.
4

Mätta en trasa med babyolja, en smörjande spray eller ett kommersiellt sålda lim remover. Torka eventuellt kvarvarande limrester bort.
5

Fyll en skål med varmt vatten och en skvätt flytande tvål. Doppa en svamp i tvålvatten. Torka av registreringsskylten för att ta bort alla kvarvarande rester från klistermärken borttagningen.
6

Fukta en trasa i kallt vatten. Torka av registreringsskylten för att avlägsna tvålrester. Låt plattan lufttorka innan du gör en ny registrering klistermärke på plattan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123016.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.