Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Scuffs från Plastic Trim

De flesta fordon har plast trim på exteriör och interiör. Plast trim visas inne i kabinen runt radioapparater, omger instrumentpanelen och på dörrar. På utsidan, kan plast trim vara på stötfångaren området eller dörrpaneler. Exteriör plast trim är särskilt mottagliga för skrapmärken från att krocka andra bilar medan parkering till trilskande kundvagnar i en parkeringsplats. De flesta skav är lätt bort med vanliga rengöringsmedel och armbåge fett. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Bil säker rengöringsmedel
Rag
Magiskt suddgummi svamp
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med ljummet vatten och föra den ut till bilen. Blöt tröskelskyddet området med vatten med en trasa.
2

Häll en kvarts storlek mängd bil-safe tvättmedel, såsom bilschampo, på våt trasa. Skapa lödder genom att klämma trasan flera gånger.
3

Torka skrapmärken med hård kraft. Testa om du får bättre resultat med en upp-och-ned eller cirkelrörelse. Täck ditt pekfinger med tvål trasa och skrapa nageln över skav att ta bort envisa områden.
4

Skölj området och kontrollera dina framsteg. Upprepa stegen flera gånger om resterna av tröskelskyddet märket kvar.
5

Rub med en Magic Eraser svamp, allmänt tillgängliga på institutionen, livsmedelsbutiker och järnaffärer, för skav som inte kommer att försvinna med tvål och vatten. Blöt svampen i kallt vatten och försiktigt pressa ut överflödigt vatten. Gnid tröskelskyddet märket försiktigt med radergummi tills den försvinner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123133.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.