Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Automobile Glass

Det är en viktig säkerhetsåtgärd att ha rena bil fönster. Fläckar från cigaretter och löper från fönsterputs hindrar visionen av förare. Suddiga fönster från bristfällig rengöring kan reflektera ljus på natten och orsaka synnedsättning under körning. Vinäger skär och löser nikotin fläckar och fett på fönstren. Använda vinäger och tidningen för städning kommer inga ränder på glaset. Saker du behöver
vit vinäger
Pan
Sprayflaska
tidningen
Rakblad
Visa fler instruktioner
1

Blanda en lösning av en del vinäger och två delar vatten i en kastrull. Rör om lösningen försiktigt för att blanda väl.
2

Placera lösningen i en sprayflaska. Spraya fönstren med rengöringsmedel och torka av. Använd tidningen i en upp-och-ner rörelse, och följa med en sida-till-sida rörelse över samma område.
3

Torra fönster noggrant med ytterligare tidningen så det finns inga ränder . Rengör utsidan av varje fönster först och sedan insidan av varje fönster. Detta kommer att rengöra den smutsigaste delen på utsidan först så att eventuella fläckar eller svåra fläckar kommer att framgå från insidan av bilen efter rengöring av insidan.
4

Roll sidorutorna ner en del sätt att rengöra de bästa några inches av varje fönster både inne och ute. Skräp fångster på de övre kanterna av fönster och sedan färdas med fönstret när rullande upp.
5

Använd ett rakblad för att skrapa något fastnat-på skräp utanför fönstren. Skrapa området försiktigt med rakblad medan du håller den i 45 graders vinkel mot fönstret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122643.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.