Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får man en Smält Crayon Av stoppning i en bil

Att hålla dina barn upptagen under en lång bil resa kan göra din bil mer fredlig. Färgläggning kan hålla dina barn ockuperade, men när en krita är glömt i bilen och smälter på klädseln, är du kvar med ett vax färgämne fläck att städa upp. För att effektivt ta bort krita fläcken, måste du ta bort vaxet ämnet och färgämnet från fläcken utan att sprida det vidare. Saker du behöver
Plast, kuber förslutningsbar påse
Ice
Kreditkort
Vatten-förskjutning spray, såsom WD-40
rena dukar
Liquid handen diskmedel

Visa fler instruktioner
1

Fyll en plast zip påse med isbitar. Använd en väska stor nog att täcka de smälta krita fläckar på bilens klädsel. Ställ påse med is på smält krita och lämna den på plats tills krita är frusen och hård.
2

bort påse med is och ställ åt sidan i fall du behöver för att härda krita igen. Bänd upp kanten på härdade krita med nageln eller kanten på ett kreditkort. Peel färgkritans substansen utanför bilens klädsel, med nageln eller kreditkort för att lyfta upp envisa områden.
3 När du använder en vit handduk, kan du se hur mycket av krita fläcken har lyft.

Mätta resterna av krita fläckar på bilens klädsel med en vatten-deplacement spray, såsom WD-40. Låt lösningen på fläcken för att lossa och lyfta den. Blot krita fläcken med en ren trasa för att överföra fläcken från din klädsel till duken.
4

Applicera mer vatten-förskjutning spray på den återstående krita fläcken. Ringla flytande handen diskmedel ovanpå vatten-deplacement spray. Blöt en ren trasa och badda lösningen i krita fläcken med trasa.
5

Blot på krita fläcken från utsidan, flyttar in i mitten. Tryck på en ren, torr trasa i fläcken för att ta bort rensningen material och krita fläcken. Upprepa steg 4 och 5 tills krita fläcken är borta, skölj sedan med blotting med en fuktad trasa och låta bilens klädsel lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122971.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.