Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man gör ett förråd för att organisera en bil

Ett objekt sätts i rörelse under en snabb trafikstopp fortsätter i rörelse tills den träffar ett fast föremål, t.ex. på bilens instrumentbräda eller förarens huvud. Sålunda kan en bil förvaringsbehållare är mer än en metod för att organisera en bil. Det kan rädda ett liv, även i en mindre Fender Bender. En bil förvaringsbehållare är ett relativt enkelt sätt att bli organiserad samtidigt lägga en del av säkerheten. Saker du behöver
Måttband papper
Graph och penna Pieces
av tidningspapper (eller köpt mönster-making paper) katalog symaskin
Ångstrykjärn
ark med en fjärdedel och en halv tum tjockt skum (bestäms av individuell auto) katalog Fabric saxar
Kraftiga tråd
Kraftiga tvättbart tyg
kardborrband (minst tolv tre tum långa remsor) katalog
Visa mer instruktioner
hur man gör en förvaringsbehållare att organisera en bil
1

Mät bilens bagageutrymme och placera mätningarna på rutat papper. Var noga med att inkludera mätningar för bredden, djupet och höjden på utrymmet.
2

Mät punkter som regelbundet genomförs i bilen. Leta efter de objekt som är längsta, högsta och bredaste och mäta den största av varje dimension. Dessa kommer att vara basen mätningar för bäraren. Notera dessa mätningar på rutat papper och rita en geometrisk form som gör det möjligt för objekt att passa i hållaren. Rektanglar fungerar bra för avlånga stammar och torg fungerar bra för fyrkantiga stammar. När mätningarna dras, ta diagrammet och fysiskt kontrollera stammen för att se till att transportören kommer att passa bekvämt i utrymmet. Notera där stammen gångjärnen flytta och undvika denna plats. För exceptionellt höga poster (eller små bilar), se till att höjden av bäraren kommer att passa in i det tillgängliga bagageutrymmet. Addera 3

Handla för tyg, tråd och skum skär. Var noga med att välja tvättbart tyg. Ett tyg med en sextio-tums bredd gör för snabbare konstruktion med mindre skär. Maskin-tvätta och torka tyget för att undvika krympning före styckning. Den mängd tyg kommer att bero på storleken av bäraren och bredden av bulten av tyg. Använd den största mätningen och sedan lägga två inches för sömmar på varje sida. Till exempel kommer en trettio-by-trettio-tums mätning konvertera till trettiotvå med trettiotvå inches. Detta är mätningen för en sida av ett stycke av bäraren. Dubbla tyget för att täcka botten av bäraren och invändig beklädnad. Kontrasterande foder är en fin touch. Använd en enda uppsättning av mätningarna vid användning av en annan klädsel. Bearbeta de mätningar för varje sida av bäraren. En top, locket eller skyddet för bäraren är valfritt, men tänk på att fördubbla tyget mätningen så att toppen är robust, om man önskar.
4

Köp skuminlägg. Storleken på skummet kommer att matcha exakt mätningar av de fyra sidorna och botten. Bäraren topp kräver inte en skuminlägg. Välj skummet djup tanke de objekt som kommer att ställas i bäraren. En bas av en halv tum kommer att vara stabil nog för de flesta laster. Sidor bör vara minst en fjärdedel tum tjock. Om ömtåliga material ska transporteras, överväga att köpa tjockare skum för sidorna. Mest skum säljs i rullar och prissätts av foten och kan kapas till önskade mått på tygaffär.
5

Använd rutat papper för att konstruera en tidnings mönster för carrier delarna. Det är frivilligt för erfarna avlopp. Lägg ut mönsterdelarna och fästa dem på tyget. Se till att layouten är korrekt om du använder kontrasterande tyg till foder. Alla inre delar bör ha samma tyg för ett enhetligt utseende. Kontrollera att de extra söm mätningarna tillkom när tyget köptes och sedan klippa tyget.
6

Sy tyget till en sida. Vänd tyget ut (utskrift vänd in) och nåla sömmarna. Låt för en två-tums sömmen på alla sidor. Sy toppen och sidorna av varje del, som lämnar botten öppen för att infoga skummet. När de tre sidorna är sydda, vrid mönstret till rätt sida (mönster på utsidan) och tryck med ångstrykjärn. Mät en tum i ytterkanten av locket och lägg stiften som sömnad guide. Sy på utsidan av tyget längs denna mätning. Grejer locket med skuminsatsen. Vik den nedre unsewn kanten upp två inches och stift. Sy en tum från den yttre kanten så att överdraget passar sömmarna på de andra kanterna.
7

Följ samma procedur för botten och andra sidor.
8

Bifoga kardborrband med en nål och tråd. Placera en remsa upptill och botten av varje sida. Sy en remsa i mitten av varje sida att fästa i botten av hållaren åt sidorna. Den kardborrband tillåter bäraren att tas isär och förvaras platt när den inte används.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122327.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.