Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man reparerar rostskador på en bil

rostskador kan få ner andrahandsvärdet på en bil snabbt och dramatiskt, och det är viktigt att kväva det i sin linda när det är ett litet problem och en enkel reparation. Här är några enkla tips för att reparera det rostskador på din bil eller lastbil. Saker du behöver
rost lösningsmedel
stålborste
grovt sandpapper
liten pensel
måla
tvättsprit
målartejp
fordonsindustrin
inglasning kitt
Visa mer instruktioner
1

inspektera din bil regelbundet. Små rostfläckar är lätta att åtgärda och kan repareras i ditt garage med några enkla verktyg. Om problemet blir för stor, du tittar på en mycket dyrare fix. Hitta de rostfläckar och prep dem för behandling
2

. Ta bort rost från det drabbade området genom att gnugga den med lacknafta eller tvättsprit och en robust stålborste eller grovt sandpapper.
3

Skrapa bort löst sittande färg och rost. Applicera sedan en rost-avlägsnande av lösningsmedel för att få de sista bitarna av rost från området. Torka med några trasor.
4

Använd grovt sandpapper för att arbeta dig ner till en bra färg prov på alla sidor av det drabbade området. När du har nått opåverkad färg på alla sidor, borsta bort dammet att rengöra området. Utanför det drabbade området
5

tejp för att skydda opåverkade områden från spackel och måla du kommer att tillämpa.

6

Ansök inglasning kitt till det drabbade området så smidigt som möjligt. Detta kommer att fylla i alla gropar eller repor så att färgen kommer jämnt täcka området. Låt det torka.
7

Få ett smakprov på din bils färg antingen från en färg chip eller en identifiering plattan under bilens huva. Ta provet till en färg eller ett tillbehör butik och köpa matchande färg, samt primer.
8

Applicera primer och låt torka. Applicera sedan ett nytt lager färg. Gör så smidigt, snabbt och blanda det så gott du kan med den befintliga färgen på alla sidor.
9

När färgen är torr, polera och vaxa det drabbade området för att avsluta.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122089.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.