Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man reparerar rost på en Jeep Wrangler

Rost på Jeep Wranglers tenderar att bilda runt rocker paneler och botten, bakre områden. Jeep Wranglers är terränggående fordon, och så bildas rost på sin vagn och undersidan lättare än på väg-baserade bilar och skåpbilar. Ta bort rost kan vara dyrt och tidskrävande, så anser några olika metoder innan du startar en reparation förfarande. Saker du behöver
fint slippapper
Cutting Tool Review Oxide omvandlare Review Body filler
Paint
Diamond plattan
Nya Jeep Wrangler paneler
Säkerhet mask och skyddskläder handskar
Visa fler instruktioner
1

Klipp ut rost med en metall-kapskiva eller, för små fläckar av rost, sand området med fint slippapper. Våta sandpapper eller ens en orbital, elektrisk maskin kan användas.
2

Coat resterande rostpartiklar med oxid-omvandlare för att neutralisera dem.
3

Applicera en glasfiber baserade spackel. Automotive Touch Up har ett utbud av fyllmedel exempel kropp som kan användas i rost-fria förhållanden, när du har rensat en patch för reparation. De är snabba härdning, tålig, pålitlig och permanent och sand i 20 minuter. Deras Premium Filler ger överlägsen vidhäftning till slipat färg och ytor primer och kostar ca $ 30.
4

Prime och måla över området med till exempel en POR-15 (måla över rost) färg. POR-15 är en särskilt utformad rostskydd färg som kan appliceras ovanpå rostiga ytor för att stoppa framtida rost. Automotive Touch levererar upp färgen koder för alla Jeep-modeller, så se till att färgen du väljer är identisk med färgen färgen på din Jeep för att skapa en professionell finish. Deras lista över färger som beställts av året var bilen tillverkades. De levererar färgen i ½ uns eller 2-ounce flaskor. De också stock färg pennor för mindre reparationer, aerosoler för ökad besprutning hastighet och spolhandtag målar auto.
5

Lägg en skyddande, klarlack för att förhindra framtida rost och väder eller salt skador. Rust Mästare, ett brittiskt företag, erbjuder en skräddarsydd Waxoyl korrosionsskydd lösning som du kan köpa på en lokal verkstad. Detta fungerar särskilt bra på att förhindra rost från att återvända till äldre fordon genom blötläggning i rost och stoppa dess spridning till andra områden.
6

I extrema fall, byta ut hela panelen. Även dyra, kommer detta att eliminera rost helt och tillbaka Jeep till sitt ursprungliga tillstånd om de utförs professionellt och till en hög standard. Det finns flera företag som erbjuder reparation paneler till en rimlig kostnad, såsom C2C ​​påhitt och JC Whitney, vars främre panelerna kostar ca $ 65 vardera.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122987.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.