Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Bilvax Från fordon fönster Gummi

Vaxning en bil kan göra fordonet glans och ger ett visst skydd för bilens lack. När man tvättar en bil och ta bort smutsen kommer vaxning som följer gör färgen och bilen ser ut som en ny bil. När vaxet blir på gummidelen av fordonets fönster, är fordonets utseende minskat. Vax på bilens lack kommer att göra bilen lysa, men kommer vax på gummit av fönstren resultera i en grumlig och oattraktiv utseende. Saker du behöver
Gummi eller vinyl Cleaner Review Allrengöringsmedel (tillval) katalog Tandborste
mjuk trasa
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Applicera en gummi eller vinyl renare att vaxet. Om en gummi eller vinyl renare är tillgänglig kan du använda ett universellt rengöringsmedel, vilket är lämpligt att ta bort vaxet, men kan ta lite längre tid. Gummi eller vinyl städare kommer att bryta ner vaxet samtidigt undvika skador på gummit i fönstret.
2

Gnid gummit försiktigt med en tandborste. Tandborsten inte bara hjälper till att bryta sönder vaxet, men det är en mjuk borste som inte skadar gummi.
3

Fukta en mjuk trasa och torka bort renare och vax. Kontrollera att alla av vaxet avlägsnas. Om inte, applicera mer renare och gnugga med tandborsten.
4

Skölj fönstret gummi. Sista sköljningen skall avlägsna eventuell kvarvarande rengöringsmedel. När gummit torkar helt, är vaxet bort och gummit är inte längre grumlig.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122924.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.