Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort en Leaf Mark Från Auto Paint

De flesta bilar idag har en klarlack tätningsmedel appliceras över lack för att skydda lacken från skador och korrosion. När löven faller på en bils yta, kan de lämnar efter en otäck fläck från SAP och hartser i bladet. Om bladet har lämnat för länge, kan det skada klarlack genom etsning klarlack tätningsmedel. Ta bort bladen så snabbt som möjligt och arbeta fläcken ut innan den har en chans att skada din bil avslut. Saker du behöver
Biltvätt tvål
biltvätt svamp
Rena handdukar eller shammy
Klarlack renare
ren, mjuk frotté tvätt trasa
klarlack - säker auto polish eller vax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen ordentligt genom att först blötlägga bilen med rent vatten och därefter rengöring med bil tvål och en biltvätt svamp. Skölj bilen med rent vatten. Torka bilen helt genom att gnugga det med rena handdukar eller ett sämskskinn.
2

Sätt en liten mängd av den klarlack bilen renare på en ren, torr trasa. En mjuk frotté washrag kan användas för själva borttagning. Lätt gnugga renare i bladet fläcken i små cirkelrörelser. Håll gnugga lätt, bara ett lätt tryck med fingertopparna. Heavy tryck kan skada den klara beläggningen av bilen. Fortsätta att arbeta på fläcken tills den har försvunnit, tillämpa mer renare på duken som behövs. Arbetet på varje fläck individuellt och låt renare torka till en dimma.
3

Buff för renare med en annan mjuk, ren trasa. Återigen, gå i en cirkulär rörelse över varje plats med lätt tryck så att inte skada bilens klarlack finish. Avlägsna renare helt och applicera ett lager av hög kvalitet bilvax eller polish som är klarlack säker.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123156.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.