Hur Scuff Old Clear Coat att tillämpa nya Clear Coat

Ansöka om ett nytt ny klarlack till bil eller båt resulterar i en skinande ny yta som skyddar lacken under. Innan du kan använda den nya beläggningen, måste du ta bort den blanka yta från den gamla ytan så den nya beläggningen kommer att följa. Vid repning den gamla finish, hålla vissa saker i åtanke. Läs vidare för att lära sig hur man instegsskydd gamla klarlack för att tillämpa ny klarlack. Instruktioner
1

Förbered hela avsnittet, även om du bara är reparera ett litet chip i det avsnittet. Eftersom klarlack visar överlappa märken om den tillämpas i en enda fläck, är det nödvändigt att putsa hela pjäsen.
2

matt yta med en ytlig scuffing, med mycket fint sandpapper. Vet att 1000-slippapper är det bästa för nötning av ytan.
3

Använd något grövre sandpapper om markerna är djupare. Du kommer fortfarande att behöva ta bort glans med fint slippapper men inom tyngre skador, välj en grövre papper.
4

Scuff försiktigt på hörnen av ett avsnitt så att du inte tar bort själva billack nedanför. Kanter och förhöjda hörn löper risk för över-slipning.
5

Använd ett block skum slipning för den slutliga scuffing för att platta till eventuella ojämna kanter runt dina marker.
6 < p> Fyll marker med kroppen spackel, finns i butiker bilen reparerar, och jämna till ytan av de nyligen fyllda marker tills du inte kan känna någon indrag när du gnuggar fingrarna över ytan. Om du känner en variant, sand mer. Alla marker som sträcker sig in i billack själva måste bättras med matchande färg innan ny klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120884.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.