Aluminum Camper Tak Vs . Gummi Tak

aluminium och gummi tak har sina fördelar och nackdelar . Båda måste rengöras och kontrolleras över minst en gång om året . Om din husbil är parkerad i en saftig träd , sedan tre eller fler gånger det behövs . Aluminum Roof

En aluminium takets läckor kan vara jobbigt att reparera . Om du har en läcka , behöver du en värmepistol för att mjuka metallen och använd en spackel för att bända isär aluminium . Du kan också behöva byta ut hela paneler av aluminium för att korrekt reparera läckor . Också en aluminium tak är tystare än en gummi tak .
Gummi Tak

gummi tak har en mängd olika enkla sätt att fixa läckor . Det finns en kraftig tejp som kan användas . Dessutom finns det tätningsmedel som kan appliceras med en pensel . Dessa kan också hittas på de flesta campingplatser butiker . Båda är inte tidskrävande eller svårt att göra .
Jämförelse

Båda typerna av tak kommer att pågå en lång tid om de tas om hand på rätt sätt . Glöm inte att rengöra ditt tak och inspektera den minst en gång om året . Som för enkel reparation , är gummi tak en lättare tak att fixa .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121864.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.