Steg-för-steg fönster toning

Dina vänner kan råda dig att du behöver en professionell för att installera fönster färgton på din bil windows. Men om du är tålmodig och noggrann, kan du använda dina egna fönster färgton och spara en massa pengar. Varje stat har specifikationer på hur ditt bilfönster bör nyanseras. Se till att kolla din statens restriktioner om bilrutan opacitet. Köp ett fönster nyans som överensstämmer med lokala föreskrifter. Saker du behöver
kraftpapper
Pencil
Sax
plan arbetsyta
Fönsterputs
Pappershanddukar
Sprayflaska
Sugskrapa
brukskniv

Visa fler instruktioner
1

Rullade din bilfönster ca 1/8 av en tum. Placera en bit av kraftpapper mot fönstret, se till att det når alla sidor. Trace runt konturerna av fönstret på kraftpapper med en penna.
2

Klipp mallen ur pappret med en sax. Håll mallen upp till fönstret och kolla om det är exakt samma storlek som fönstret.
3

Placera fönster toning film på en stor, plan yta. Lägg din mall ovanpå filmen. Trace runt mallen på baksidan eller "fel" sida av filmen. Klipp ut filmen med en sax. Upprepa denna process för alla fönster som du vill använda fönster toning.
4

Spray ditt bilfönster med fönsterputs. Torka av fönstren rena med en torr pappershandduk. Se till att du tvättar utsidan och insidan av fönstren.
5

Fyll en sprayflaska med vatten. Rulla upp din bil fönster och spraya ett tunt lager vatten på insidan av bilfönstret.
6

Ta bort papperet från den självhäftande sidan av fönstret färgton. Spraya ett tunt lager vatten på den självhäftande sidan av nyans.
7

Håll filmen Färgtoning framför bilen fönster. Tryck den mot fönstret, och se till att matcha upp kanterna. Försök att inte böja eller göra veck i filmen.
8

Tryck en räkel på ytan av den färgton filmen på fönstret. Gnid skrapan över ytan av filmen för att avlägsna vatten och veck. Skjut alla bubblor mot kanten av filmen.
9

Trimma någon nyans film som hänger över kanterna på fönstret. Kör skalpell längs kanterna på fönstret och skär bort överbliven film.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121522.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.