Hur du skyddar bilens lack

lacken på en bil kropp är området mest effektueras av de element och allmänt slitage . Skydda målgång i din billack är ett viktigt steg i att hålla bilen ser stor och bestående en lång tid . Använd dessa steg för att lära sig mer om hur man kan skydda lacken på bilens lack och var du kan få de bästa produkterna för jobbet . Instruktioner
1

Håll det rent . En av de bästa sakerna du kan göra för att skydda bilens lack är att hålla det tvättas . Vind , smuts , regn och sand är alla farliga för din färg . Genom att hålla det rent och tvätta den ofta du hålla grus bort av färgen .
2

vaxa bilen en gång i månaden . De bästa vaxer att använda är mors eller McGuire talet. De är båda i toppen av branschen. Använd ett vax pad och en mikrofiberduk för att ta bort vaxet . Aldrig vax i direkt solljus , eftersom detta kommer att orsaka vaxet till baka .
3

Ha en färg tätningsmedel anbringas . Detta erbjuds på de flesta bilhandlare , utförliga auto eller butiker kollision . Även om kostnaden kan vara hög , är det väl värt investeringen . Du måste kontakta en lokal butik för en prisuppgift som varje fordon har olika behov .
4

Håll det täckt . Om du har möjlighet att hålla din bil i garaget , carport eller under en bil täcka , göra det, särskilt om du bor nära havet , öknen eller områden med hög luftfuktighet . Dessa klimat försämra billack snabbare än någon annanstans .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120869.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.