Kan en BMW Headliner rengöras?

Headliner på en BMW är det inredningen som är fastsatt i fordonets tak. Eftersom headliner inte utsätts för lika mycket kontakt från de åkande som mattan och sätena är, headliners stanna i allmänhet renare. På grund av det faktum att headliners allmänhet inte är märkt i en inre, är detta också en av de mest förbisedda områdena i en interiör när det gäller rengöring. Kan en Headliner rengöras? Liksom alla område en BMW

, oavsett om det är motorrummet eller hjul och däck, kan headliner i en BMW rengöras. Rengöring av headliner bör betraktas som en del av en fördjupad detaljer jobb utfört på bilen. En nyligen rensat och detaljerade interiören gör någon bil trevligare att köra i. En regelbundet rengöras och detaljerad bil kommer också att hjälpa bilen att behålla mer av sitt värde.
Headliner städmaterial

några leveranser behövs för korrekt rengöring en headliner. Ett vakuum bör hållas till hands. För en vinyl BMW headliner, kommer vinylrengöringsmedel behövas. För tyg headliners, använd en renare textilklädsel. Vissa nyare BMW är utrustade med high-end Alcantara headliners, vilket är ett faux mocka material. Headliners tillverkade av detta material bör rengöras med mocka renare att undvika att skada dem. Du behöver också en mjuk borste och ett par rena, torra, luddfri trasor.
Rengöring headliner

Innan du rengör headliner, grundligt dammsuga hela ytan av det med en dammsugare för att avlägsna damm. Spraya på några av de renare du använder och sedan torka bort det med en ren trasa. Svårare områden kan vara försiktigt skrubbas med mjuk stoppning rengöring borste. Applicera inte för mycket renare i en session. Om headliner blir indränkt med rengöringsmedel, kan det kitt som håller den i taket blir försvagad och misslyckas med att stödja headliner. Om du måste använda flera tillämpningar av renare, låt headliner torka mellan applikationer.
Underhålla headliner

Din BMW headliner bör inspekteras regelbundet. Om du rengör den ofta, förhoppningsvis allt du behöver göra är att dammsuga det och sedan torka av den med en trasa och lite rengöringsmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121901.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.