Monteringsanvisningar för en auto Canopy

Auto kapell är bra för att ge skydd och skydd mot regn, snö eller solens värme. Många företag som är involverade med fordonsindustrin detaljer eller målning, använd auto skärmtak för att ge skugga från den heta solen. Om ett fordon är utsatt för solen medan den närmare, kan vattnet, vax eller lack torkar för fort, vilket ger oönskad sol och vatten fläckar. Instruktioner
1

Ställ rören på marken framför dig. Placera tio tuber soltaksram i en rektangel kontur med två rör i ändarna och tre rör på varje sida. Placera tre ramrören, ände mot ände i mitten av konturerna nå från ena änden av taket ramen i mitten på den andra. Använd de återstående fyra ramrören att dela rektangeln i sex rutor, totalt. Detta kommer att bilda konturen av kapellet takramens.
2

Anslut ramrören till de tre armaturer sätt rör att göra hörnen. Sätt ramrören i hörnen, i de tre rördelar sätt rör som förbinder varje hörn av hyttens ram. Använd fyrvägs beslag för att fästa sidorören soltaksram. Sidorna av taket ram bör alla vara anslutna.
3

Sätt ramrören i mitten av auto soltaksramen till de fyra sätt beslag på sidorna av hyttens ram. Detta kommer att vara i mitten av taket.
4

Lay tarp locket över taket av auto trädkronorna. Använd ball band att fästa tarp till soltaksramen till genomföringarna på tarp omslaget. Ball band består av en liten gummiband slinga ansluten till en plastboll med hålet i mitten. Placera bollen loop slips bungee genom genomföringen och sätt in bungee rep slingan genom centrum av bollen slips. Dra bungee öglan genom den andra änden av bollen slips. Upprepa detta steg tills alla boll band har knutits säkra tarp locket till den automatiska soltaksramen.
5

Fäst benet polerna till auto soltaksram. Lyft på slutet av auto kapell med händerna. Infoga ett ben stången i den återstående öppningen på tre sätt hörnbeslaget. Bifoga ett ben pol till det andra hörnet. Lyft den andra änden av den automatiska soltaksramen och fäst benet polerna till de återstående hörnen. Kapellet har totalt åtta ben, fyra på varje sida. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121805.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.