Hur man reparerar Chips i en motorcykel Måla med en penna eller pensel

En av de värsta saker som händer en fin färg jobb är att få marker i det. Flisas färg får inte vara märkbar för de flesta människor, men cykelns ägare kan inte se motorcykeln utan att se markerna. Reparera flisas måla är inte svårt och kan göras ett par olika sätt. Lär dig att reparera chips i en motorcykel lack med en penna eller pensel och få din färg ser ut som det ska. Saker du behöver
Matchande bättringsfärg
800-slippapper stick penna
Vax och fett remover
Microfiber handduk
Klarlack måla
Visa fler instruktioner

1

Sand kanterna på flisas måla med 800 sandpapper stick penna. Placera spetsen på pennan på chipet och flytta den fram och tillbaka och från vänster till höger. De flesta marker når ner till plåten, så att metallen och kanter färgen slipas smidig att skapa en jämnare yta. Om kanterna på färgen inte är sandade, kommer en hård linje visar när färgen har torkat. Om färgen berör släta, unsanded ren metall, kommer det så småningom flagna eftersom färgen inte fäster väl att jämna ren metall.
2

Torka slipade området med vax och fett remover med en microfiber handduk. Detta tar bort alla smuts, damm, vax eller fett partiklar kvar. Fingeravtryck lämnar fett som förstör färgen när den har torkat. En microfiber handduk kommer inte att lämna ludd på ytan.
3

Skaka bättringsfärg väl innan du öppnar den så att den är väl blandad. För små marker, bara använda spetsen på paint penna eller pensel för beröring eller badda kluvet området tills den är täckt. För lite större marker, använda samma badda tekniken så att tillräckligt med färg får i chipet, och sedan använda en borsta slag för att jämna ut färgen. Låt färgen torka i 30 minuter. Applicera ett lager klarlack bättringsfärg med samma metod. Låt det torka i ett par timmar innan du hanterar området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121692.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.