Hur man tar bort buggar från ett fordons Finish

Ta bort buggar från bilens lack eller grillen kan vara ett tidskrävande projekt, speciellt buggar som har varit på färgen under en längre period. Med lite hårt arbete och lite tålamod kan du ha din bil avslut ser showroom fräsch. Saker du behöver
Bil rengöringsmedel
Sponge
Bug borttagning svamp
Microfiber handduk
Bug borttagning bespruta
Detailing vax
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bugg-drabbade området med bil rengöringsmedel och en ren svamp, få alla de lösa bugg bitarna med hjälp av en mild cirkelrörelse. Skölj området och applicera ytterligare skikt av såpvatten. Använd en svamp bugg borttagning för att få de mer envisa buggar av bilens lack.
2

Applicera en särskild produkt bugg borttagning på bilen om tvål och vatten inte gör jobbet. Läs och följ tillverkarens anvisningar noga. Ta bort svåra buggar med svampen bugg borttagning efter den föreslagna blötläggning tiden är upp. Skölj färgen med rent vatten och torka med en microfiber handduk.
3

förhindra framtida lackskador efter tvättning och vaxning regelbundet. Wax skapar en skyddande barriär som också gör fel, tjära och annan vägsmuts lätt att ta bort.
4

Bär en sprayflaska med detaljer vax och en microfiber handduk i bilen. Inspektera bilen innan du kommer in för att leta efter buggar eller fågelkollisioner som du behöver för att ta bort. Spraya en liten mängd detaljer vax på det smutsiga området och torka av den med microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120899.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.