Användningsområden för Palm Wax

Palm vax är ett miljövänligt alternativ till traditionella stearin. Palm vax skördas från ekologiskt hållbara resurser och brinner rent. Hem-och personliga hygienprodukter innehåller ofta palm vax under namnet karnaubavax. Eftersom detta vax är ätbar, används den för att belägga saker såsom tandtråd, godis och tuggummi. Det används också för att polera bilar och surfbrädor. Ljusstöpning
Palm vax är lämplig för att göra värmeljus, ljuslyktor och blockljus.

Palm vax är ett idealiskt material för att göra ljus. Med en högre smältpunkt än andra vaxer, smälter det inte från sommarvärmen. Palm vax tar färg och doft väl. Det blandar även med andra vaxer bra, vilket resulterar i mångsidighet för former, dofter och konsistens. Palm vax har också hög kontraktion, vilket innebär att när det svalnar, kommer det att dra bort från kanterna på en form och göra det lättare extraktion, enligt letsmakecandles.com. Eftersom palm vax brinner rent, gör det för bättre mat-varmare ljus än andra vaxer. Palm vax finns i olika kvaliteter och mjukhet, oftast kommer från leverantörer i pärlor för enkel smältning.
Automobile och Surf Wax
Uppnå en högblank finish på din bil med karnaubavax -baserat vax.

Palm vax är en av de hårdaste naturliga vaxer som finns, så det är blandat med andra, mjukare vaxer för att göra bilen och surfbräda polish. Eftersom det är ett hårt vax, det är också mer hållbara än andra vaxer, vilket gör det till ett utmärkt val för polering bilar och surfbrädor som måste trotsa elementen. Carnauba-baserade bil vaxer finns i sprayer, krämer och kanistrar av hårt vax. Surf vax vanligtvis kommer i flytande eller hårddisk former och hjälper till att skydda brädan från elementen samtidigt ge styrelsen så lite motstånd som möjligt på vattnet.
Ätbara Polska

Den glänsande finish och smidigt glid i din tandtråd kan komma från palm vax.

Palm vax används inom medicinen för att belägga tabletter och kapslar för enklare förtäring och i sötsaker och godis för den avgörande blanka godis beläggning. Den förhindrar fuktförlust i gummy tuggar och ger vissa livsmedel en attraktiv, högblank finish.
Kosmetika
Palm vax hjälper läppstift håller formen och ger en jämn appication.

Du hittar karnaubavax används som förtjockningsmedel och forma agent i kosmetika såsom läpprodukter, eyeliners, mascara och stiftelser. Den har en hög smältpunkt och hårdare yta än bivax, vilket gör det till ett bättre val för kosmetika som behöver hålla formen även när de lämnas i bilen på en toasty dag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121845.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.