Hur man specificerar med en Dual-Speed ​​polermaskin

En dubbel-speed polermaskin är ett perfekt komplement till alla typer av auto-specificera arbete och är särskilt användbart för dem med endast en minimal mängd erfarenhet. Polermaskin har en långsam inställning, som är idealisk för användning med kapning föreningar. Det är lättare att etablera kontroll över ett lokalt område, och den minimala rotationshastighet polering huvudet hjälper till att förhindra att bränna igenom på måla kanter. Ju snabbare hastighet på polermaskin är mer lämpade för inglasning polish och tillåter fordon att föras tillbaka till en utställningslokal glans inom några minuter. Saker du behöver
varmt tvålvatten
Sponge
Sämskskinn P1500-grit vått och torrt papper
Rent vatten
pappershanddukar
Clay bar
Cutting förening
Dual speed polermaskin skum skärning pad
Polering glasyr
Lammull polering huvudet
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

Wash ner fordonet innan polering för att eliminera alla spår av smuts och grus med såpvatten och en svamp. Använd ett sämskskinn för att torka auto-karossdelar och slutföra en okulärbesiktning av fordonets yttre att lokalisera skav, repor och fläckar på lacken.
2

Fukta ett ark av P1500-grus, vått och torrt papper i en hink med rent vatten och lätt gnugga över ytan av repor för att minimera dem. Torka panelen regelbundet med hushållspapper för att se till att tjockleken av klarlacker och färger inte har överdrivet sänkts. För djupa skrubbsår, dämpa en slipande lera bar med vatten och arbete under repiga områden i koncentriska cirklar tills majoriteten av ofullkomlighet avlägsnas.
3

Applicera en klick fin-grade skärande förening över de tillplattade områden och placera en kudde skum skär över huvudet på den dubbla hastigheten polermaskin. Kontrollera hastighetsinställningarna på polermaskin handtaget så att den är i långsammaste läget och placera skum skär pad på föreningen. Dra tillbaka avtryckaren på dubbla hastigheten polermaskin och arbeta den skärande föreningen i repan, upprätta kontroll över polermaskin hela tiden för att minska risken för att bränna igenom på kosmetiska veck och panelkanter.
4 < p> Torka av panelen med en mikrofiberduk för att avlägsna de sista spåren av föreningen. Surface repor borde ha försvunnit, men de abrasiva egenskaper föreningen kommer att lämna en rad polerrosor som måste avlägsnas för att bevara integriteten i färgen och att lämna en överlägsen finish.
5

Swap det skum skär pad för en lammull polering huvudet och applicera en liten mängd glas polering över alla områden med polerrosor. Ändra hastighet inställningen på handtaget för polermaskin så det snabbaste rotation används och placera huvudet på polermaskin på inglasning polish. Dra tillbaka handtaget för att aktivera polermaskin och arbeta glasyren in i polerrosor tills de är helt bort. Ta panelerna tillbaka till en glans glans genom att torka över dem igen med en mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121894.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.