Hur Buff på Paint

Ultraviolett strålning och surheten av regnvatten har en skadlig effekt på lacken, attackerar bindemedlet som håller färgen tillsammans. Detta gör att dess släta, reflekterande yta för att bli grov och urkärnade, förstör briljans och glans i lacken. Detta är en särskild fråga om basen pälsen inte skyddas av regelbunden vaxning eller ett skikt av klarlack måla. Även djupare skador måste behandlas genom slipning tillbaka färgen, kräver förlorad glans bara lacken ska poleras med polering förening att återställa den nya bilen glöd. Saker du behöver
Orbital polermaskin och White polerplatta Review, mycket fin polering förening, kallad virvel remover
Sprayflaska
Safety specs
Gloves
Mikrofiberduk

Visa fler instruktioner
1

Se till att ytan är ren innan du börjar. Fäst putsdyna till maskinen och tillämpa en tesked medelstora mängd polermedel till dynan och annat till det område du kommer att vara polering. Spraya plattan med vatten.
2

Tryck på dynan mot klick polish du har ansökt till ytan och sprida polish över ett område 18 och 24 inches square. Håll maskinen med en hand i toppen och en på handtaget för större kontroll. Tryck lätt mot kanten av polering disk i stället för att trycka på den platt.
3

upprätthålla kontakten mellan polermaskin och ytan och starta maskinen, ställa in hastighet till mellan 3 1 /2 och 4. Arbetet över området i en åtta mönster. När polering föreningen börjar torka, stoppa och torka området med en trasa för att inspektera resultatet.
4

Fortsätt putsning tills området återställs till din belåtenhet. Om maskinen inte ta bort oxidation effekter, växla upp till 4 1/2 hastighet. Upprepa denna process i hela område du vill återställa.
5

Inspektera hela området för avsnitt du har missat. Rengör lacken och torka med en mjuk trasa. Vaxa lacken att förebygga framtida skador.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121893.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.