Hur man förbereder Vinyl för Dye

föryngra din slitna eller bleka bilinredningar, säten båt, vinyl bordsduk eller någon annan vinyl objekt genom att färga det med vinyl färgämne. Vinyl färg är en spray-on formel erhållas i burkar eller för att använda med en färgspruta. Många auto vinyl dye leverantörer kan även matcha den ursprungliga färgen på din bil interiör baserad på år och modell. Ordentligt förbereda din vinyl för färgning för att säkerställa att pigmentet kommer tillräckligt och jämnt penetrerar porerna i vinyl. Saker du behöver
flytande diskmedel eller vinyl Cleaner Review skurborste Rags
Maskeringstejp
Tidning
Läder och vinyl primer
Visa fler instruktioner

1

Rengör vinyl grundligt. Använd en lösning av flytande diskmedel och vatten för att rengöra vinyl som är lätt smutsad. Använd en kraftig vinyl rengöringsspray för smutsigare vinyl, vinyl som har olja byggs upp, eller vinyl som har rutinmässigt behandlats med vinyl balsam. Arbetet antingen tvållösning eller vinylrengöring i vinyl med en skurborste. Skölj eller torka rent med färskt vatten och upprepa vid behov till fullo rengöra vinyl. Torka helt med torra handdukar.
2

Avlägsna avtagbara fyllning från vinyl kuddar och ställ åt sidan. Ta bort löstagbara emblem eller trim arbete som är kopplade till vinyl. Ta bort alla andra anslutna objekt som inte ska färgas. Utanför vinyl
3

Mask och skydda omgivande ytor. Använd målartejp och plast på band runt och täcker de delar du inte vill bli befläckade med färgämne, såsom fönster eller klädsel. Täck ditt arbete bordet och golvet som omger den med tidningen.
4

Förbered vinyl med vinyl och läder primer spray eller "vinyl och läder prep." Spraya ett jämnt lager och arbeta in den yta med en handduk. Vissa mindre industriell vinyl färgämnen inte kräver grundning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121374.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.