Hur Ren Chrome stötfångare

Många människor tror att det enda sättet att få krom stötfångare glänsande igen är att få dem åter klädd i krom med en professionell. Detta kan bli mycket dyrt och behövs inte i de flesta fall. Det finns flera förslag där ute om hur man rent krom stötfångare, men många av dessa tips kan skada och repa krom. Lär dig att rengöra krom stötfångare det rätta sättet att få glänsande, blank krom utan att repa eller förstöra din krom. Saker du behöver
Stålborste med mässing borst
brons ull pad
Bil tvål
hink vatten
svamp
Rags /handdukar
Automotive krom renare
Chrome vax
Visa fler instruktioner
bort Heavy uppbyggd
1

bort tung uppbyggd, smuts och skräp från Chrome stötfångare genom att borsta dem med en mässing stålborste. Mässing är inte lika stark som krom så en mässingsborste inte repar krom.
2

Gnid krom stötfångare med brons ull kuddar att avlägsna eventuell kvarvarande smuts eller uppbyggd från stötfångaren. Brons är också svagare än krom och kommer inte att repa krom.
3

Tvätta krom stötfångare med bil tvål biltvätt och vatten. Detta tar bort smuts och sot lossas av borsten och ull kuddar och förbereder ytan för krom renare.
Clean Chrome stötfångare
4

Rengör kromade stötfångare med applicera en bil krom renare. Det finns många krom rengöringsprodukter, finns på alla bildelar butik. De flesta arbetar på samma sätt och är säkra för krom. Använd en mjuk handduk eller trasa, torka av krom renare på krom, låt det sitta tills det torkar (ca två mintutes) och sedan gnugga bort det med en ren, torr handduk.
5

Torka eller tvätta bort överflödigt krom renare. Den kromade stötfångare ska se rena och blanka och vara fria från alla märken eller rost.
6

Applicera vaxet till Chrome stötfångaren genom att torka av vaxet i en cirkelrörelse med en lätt fuktad handduk. Låt vaxet torka helt (ca 5 till 10 minuter) och sedan gnugga bort det med en ren och torr handduk. Vaxning krom sätter en hög glans på den och skyddar om från framtida uppbyggnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120966.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.