Uppmärksamhet på detaljer i Auto Detailing

Om den gamla devisen "en ren bil går bättre," stämmer, då nyckeln till att detaljer är att uppmärksamma detaljerna. Vem som helst kan tvätta en bil, men när du vill verkligen detalj en bil, måste du spendera lite tid på småsaker. Bli av med skräp
bort skräp och skräp från insidan är det första steget till en ren bil.

Bli av all skräp och andra föremål som inte hör hemma i bilen. Ta en soptunna över till bilen för att kasta bort saker lättare. Ta bort alla lösa föremål från bilen, även om du tänker behålla dem i bilen. Detta kommer att göra det lättare att rengöra, vakuum och schampo senare.
Tvättmaskin
En gammal tandborste kan få i skrevor på hjul.

Se till att använda tvål biltvätt. Använd inte diskmedel, eftersom det kan remsa skyddande vax från färgen. Börja med hjulen först, så att de inte stänka hjulet damm, smuts och fett upp den rena bilen. Du kan behöva få en liten borste eller pad för att komma in i sprickor i hjulet. Flytta till taket på bilen bredvid och arbeta ner så att tvålen alltid rinner ner. Använd en duk eller mikro-fiber handduk att torka din bil eller du kan lämna fula vattenfläckar.
Little Things
Vissa vakuum bilagor passar bättre i små utrymmen.

Torka dörren sylt och rensa ventilerna. Dammsug under och bredvid sätena. Du kan behöva få en skreva fäste för din vakuum att passa i små utrymmen. Dra ner resten center armen i baksätet och vakuum runt det och i veck i alla säten. Kom ihåg att detaljerna stammen.
Gör det Shine
Vaxning hjälper vatten pärla upp och minska fläckar.

En sak folk ofta glömmer när man beskriver en bil är däcken och trim. Spraya på däck dressing att ge dina däck på våt look. Du kan behöva torka bort överskottet till att det inte blir på fälgarna. Använd en trim dressing kit att lysa upp dörren lister och eventuella svarta gummidetaljer. Sist men inte minst, lägg ett lager vax för att ta fram det glans i din färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121734.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.