Hur att rengöra en System Truck Wheel

Som lastbilar kör genom dammiga byggarbetsplatser eller andra webbplatser jobb som härjar med föroreningar och lera, måste lastbilschaufförer förlita sig på en grundlig hjul och däck rengöringssystem att slippa att föroreningar från en webbplats. Clean Truck hjulsystem pågå längre också. Lera och cement kan täppa till dess rörliga delar av fordonet och orsaka tidigt slitage på alla delar. Saker du behöver
Två golv jack
Slang
Gummihammare
Svamp
Soap
Rags
Visa fler instruktioner
1

Höj lastbilen upp på golvet uttag i två steg. Planera för att rengöra de främre och bakre system hjul separat för att undvika allvarlig skada genom att sätta lastbilen upp på fyra uttag på en gång. Använd en hydraulisk hiss om man är tillgänglig för ännu bättre kontroll över truckens stabilitet när den lyfts.
2

Spray hela hjulet systemet med vatten via en högtrycksslang för att slå bort alla den synliga smutsen. Hjulet består av däck, hjul, bromsar, enheter fjädring, axlar och drivaxeln. Var noga med att inte spruta för mycket vatten i bromsbeläggen om du planerar att köra lastbilen strax efter tvätt. Addera 3

Ta dig tid att inspektera delar av hjulet systemet medan du är under den. När vattnet droppar från delarna, kör handen längs axlarna att se till att alla delar är täta och det finns ingen korrosion bygga upp.
4

Knock off rost bygga upp försiktigt med en gummiklubba för att se om det finns ytterligare skada på någon av delarna. Använd en stålborste för att skrubba bort svåra att flytta smuts, klumpar av torkad cement och rost. Spraya systemet igen efter att ha arbetat på fläckarna. Kontrollera igen hela hjulet för att se till att du fick alla potentiellt skadliga rost och kemikalier utanför hjulen och byggkonstruktioner.
5

Sänk bilen och tvätta däck, utanför fälgar och navkapslar för hand med en svamp och tunga tvål. Spray gummi renare, såsom Armor All på däcken och torka av med en torr trasa. Polska krom fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121005.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.