Hur Ren solskydden

En ren bil gör varje ärende en lite trevligare, är om du köper matvaror eller samåkning till jobbet, och en av de mest ofta förbisedd bilhandlare rengöringsarbeten visir. Rena solskydden kan inte vara viktigt i ett större perspektiv, men om du någonsin varit fast i trafiken och gripit en att skära bländande reflexer bara för att det klibbiga, riskerade du en sekund av distraktion, vilket är allt som behövs för en fender-bender att hända. Ta en sekund att tvätta bilen visir grundligt, och du kan spara lite problem senare. Saker du behöver
Goggles sälja Simple Gröna eller annan mild rengörings
Sponge
Clean butik dukar
Bomullsswabs
Glasrengöringsmedel
pappershanddukar
Show Mer Instruktioner
1

Sätt på dig skyddsglasögon för att hålla damm och droppar ur ögonen. Vrid solskydden ner och ge dem en bra strö med en ren butik trasa.
2

Spray vissa vissa Simple Green eller annan mild rengöringsmedel på en fuktig svamp och gå över insidan av solskydden. Använd en bomullstuss med en skvätt rengöringsmedel på den för att rengöra där spegeln (om sådan finns) är fäst vid solskyddet.
3

Öppna spegeln om du har en. Rengör undersidan av spegeln luckan och torka den med en ren butik trasa.
4

Spray vissa fönsterputsmedel på spegeln och gnugga rent med en pappershandduk. Se till spegeln och täckfliken är både torr innan du stänger luckan.
5

Använd en bomullspinne fuktad med rengöringsmedel för att rengöra området där solskyddet ansluts till bilen, oavsett om det är en flik söm eller en metall arm.
6

Tilt solskyddet upp och rengör undersidan med en fuktad svamp och rengöringsmedel. Torka ned allt med en ren butik trasa för att se till att den är torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121280.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.