Hur polska Aluminium Sandgjutet

Sand gjutning av aluminium lämnar gropar eller "finnar" i aluminium yta som kan grop aluminium och hindra dig från att få en slät yta och glans. Att polera aluminium sandgjuten du behöver först polera ut gropar i ytan. Om aluminium redan har målat, måste du ta bort färgen för att komma till aluminium yta. Om du inte har erfarenhet av att använda en elektrisk buffert, kanske du vill öva på metallskrot för att förstå hur den rör sig. Saker du behöver
Bil schampo
Sponge
Slang
Electric buffert med slipning, putsning och polering
Buffing förening
polermedel
Visa fler instruktioner

1

Tvätta aluminium ordentligt och låt den torka helt.
2

Använd den tuffaste sliprondell och elektriska bufferten att börja polera ut eventuella gropar eller bucklor. Växla till allt finare slippapper tills du har en slät, plan yta.
3

Applicera en polering förening på ytan av aluminium och använder en polering skiva på den elektriska bufferten att arbeta kratsning förening över hela ytan av aluminiumet. Följ produktens instruktioner om huruvida att skölja föreningen innan du fortsätter.
4

Byt till en polerskivan på elektriska bufferten och tillämpa ett polermedel till ytan av aluminium. Arbeta in produkten i ytan tills du uppnår den glans du önskar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121870.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.