Car Window Water Fläckborttagning

De av oss som är stolta över våra bilar tillbringar mycket tid att hålla dem rena på utsidan och insidan. Vi oroa fläckar eller repor kvar på lacken, och vi panik när en flock fåglar flyger ovanför. Vatten fläckar på fönstren kan vara svårt att få bort, och de smyga sig på dig under en period av veckor eller månader. Här är några strategier för att ta bort elaka vatten fläckar från dina vackra fönster. Orsaker

Waters fläckar (och andra fläckar) utvecklas över tiden och kan göra fönstren ser åldern. Några av de mest uppenbara typer av fläckar är bugg fläckar som är kvar på ett fönster för länge. Om du någonsin har försökt att ta bort bugg fläckar från ett fönster, då vet du hur svårt det kan vara. Regelbunden fönsterputs och en trasa helt enkelt inte gör susen. Anledningen är att proteiner från felet finns kvar på ditt fönster och hårdna, limning på de glass.Water fläckar är också svåra att få bort. Dessa kan lämnas på din bil från vattensprinkler, biltvättar och även regn. Regn rensar himlen av föroreningar och lämnar den på dina fönster. Du har säkert märkt hur de oskyddade delarna av dina fönster bildar en slags film runt kanterna. Dessa avlagringar som har byggts upp över tid, och de måste tas bort.
Typer av produkter
p Det finns många teorier om vilka typer av produkter är bäst för att ta bort fläckar från bilfönster. Vissa föreslår att du använder fin stålull och bil polish. Denna metod fungerar, men först testa din ull pad på en liten del av ditt fönster eller på en äldre bil fönster för att se till att du har rätt combination.Some produkter är speciellt gjorda för rengöring fönster fläckar. Bring It On: Det fungerar verkligen och DP High Performance Glas Konservator är två bra produkter för att avlägsna vatten stains.Some av de bästa och säkraste städare är samma typer av fläckborttagning produkter som du vill använda i ditt hus, såsom CRC, en lösning vinäger och vatten, eller Lime Away.Stay ifrån alla produkter med ammoniak, eftersom ammoniak är farligt att andas och kan torka ut plast och gummi på bilens trim.In allmänhet tillämpa ditt vatten fläckborttagning produkt till ytan och gnugga det försiktigt med en mjuk handduk eller polermaskin tills fläcken tas bort. Torka eventuella rester bort med en mikrofiberduk handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121101.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.