Hur man målar en Ninja Motorcykel

Ninja motorcyklar gör stora nybörjare cyklar eftersom de är lätta att manövrera ändå kraftfull nog för motorväg ridning. Om din Ninja är secondhand, kan en ny lack hålla dig ser kor medan du lär dig grunderna i motorcykelåkning. När man målar din Ninja, arbetar på en torr, klar dag sedan regn eller fukt kommer att påverka din färg avslut. Det enklaste färg för nybörjare att arbeta med är lack eftersom det torkade snabbare och döljer misstag. Saker du behöver
Vatten
Soap
bomullsdukar
tidningen
Tape
lackfärg
sprutpistol (tillval) katalog Klarlack
Wet sandpapper, 600-grit och 1500-grit
Rubbing
Visa fler instruktioner
1

Tvätta Ninja motorcykeln med varmt såpvatten, skura att ta bort all sand och smuts. Partiklar av sand eller smuts fastnar på ytan av din nya cykel kommer att visa i den färdiga lack. När de är där, kan du inte bli av med dem. En grundlig rengöring och prep jobb är ett måste.
2

Torka din motorcykel med ren bomull dukar. Kör ett finger över det. Om du kan känna smuts eller damm, rengör cykeln igen. Under någon del av motorcykeln Addera 3

Cover som du inte måla med tidningspapper och maskeringstejp.

4

Applicera ett jämnt lager lackfärg med en sprutpistol. Om du inte vill hyra en pistol du kan använda sprayburkar, men kanske hyra en sprutpistol vara mer kostnadseffektivt på lång sikt
5

Vänta tills pälsen torkar.. Lackfärg torkar typisk i 15 till 30 minuter. Applicera ett andra skikt av lack och sedan en tredje, som arbetar på samma sätt. Dave Murray av Chuckhawks.com rekommenderar tre till fyra lager färg för en motorcykel.
6

Applicera klarlack när du är klar ansöker lack, med samma målningsteknik. Vänta på klarlack att torka, sedan tillämpa tre flera skikt på samma sätt, vilket gör att Ninja att torka i mellan klarlacker. Varje klarlack tar ungefär 30 minuter för att torka.
7

Doppa 600-grit våtslippapper i en hink med vatten, och sedan köra sandpapper över ytan på din nymålade Ninja. Arbete i långa drag längs ytan av motorcykeln, slipning bort ojämnheter. Ditt mål är att få hela nymålade ytan ser tråkig men uniform. Skölj motorcykeln, torka den.
8

Applicera två klarlacker på samma sätt som tidigare. Sedan lämna motorcykeln torka i två dagar. Under denna tid kommer lack härda och hårdna.
9

Upprepa våtslipning processen från steg 7, med 1500-grit våtslippapper. Skölj och torka av motorcykeln.
10

Rub gnugga föreningen över din Ninja med en ren bomullstrasa. Arbeta gnugga föreningen i cykelns yta i små cirklar, med så mycket som du behöver för att få ett jämnt lager. Detta kommer att föra fram glans i ditt nya lack. När du har gått över ytan på Ninja med gnugga förening, tvätta bort det. Torka din motorcykel
11

. Om du känner att målet är inte blanka nog, upprepa steg 10. Efter en till två ansökningar om gnugga förening, kommer din motorcykel ska nymålat och glänsande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121425.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.