Hur matchar jag Exteriör Car Touch-Up Paint?

Rock chips, dings dörr och repor på bilens exteriör är bara några anledningar att behöva bättringsfärg för din bil. Men att hitta rätt touch-up paint som matchar din bil kan ibland vara en utmaning eftersom det finns så många olika färger av bilar. Om din bil är ett original fabriken färg, kan jakten på matchande Bättringsfärg vara så enkelt som att gå till din lokala delar butik, eller ens Walmart. Om det är en egen färg, eller din bil har målats, sökandet efter bättringsfärg som matchar skulle vara svårare. Saker du behöver
tillgång bil
till en bildelar butik
Visa fler instruktioner
Matcha bilens exteriör för bättringsfärg
1

Take bilen till din lokala Biltema. Butiker som Auto Zone och avancerade bildelar säljer bättringsfärg. Om din bil är den ursprungliga färgen, är en Biltema kommer att vara det bästa stället att leta efter din fabrik färg. Om du inte vet om din bil har målats om, gå till en delar butik är ett bra ställe att börja eftersom de vanligen har kunskapen att berätta för dig om din bil kom i lacken ursprungligen.
2

Kontrollera färgen delen av butiken som vanligtvis bestånd interiör färg, motor emalj och bättringsfärg. Plocka ut Bättringsfärg som görs för märke på din bil. Olika biltillverkare använder olika nyanser av färger för sin billack. Medan basfärger som svart och vitt kan tyckas lätt att matcha, det finns olika nyanser av dessa färger som används på olika bilmärken. För att kontrollera att du har den bästa matchningen till bilens färg, går med samma tillverkare av billack är din bästa insats.
3

Kontakta din bilhandlare eller biltillverkarens servicekontor för att hitta reda på om det finns en särskild färg ordernummer, reservdelar nummer eller färg namn för dig bilmodell. Det kan vara möjligt att det Bättringsfärg du behöver direkt från din bilhandlare eller biltillverkare. Du kan också hitta billack leverantörer på nätet (se Resurser).
4

Kontrollera bättringsfärg bredvid bilen. De flesta delar butiker kommer att låta dig ta Bättringsfärg ut för att sätta upp bredvid bilens lack för att se om det matchar. Färgerna kan se mycket olika ut i solen än vad de gör i butiken. Om färgen inte stämmer, valde en annan nyans som kan fungera bättre. Matcha färgen tills du hittar den som passar bäst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121610.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.