Hur tjäna pengar på bilrekonditionering

Att äga ett fordon kommer med periodiskt underhåll, men många gånger kan bilägare inte vill rensa ut sin bil. Som en automatisk detailer, kan du rengöra och detaljerat sina fordon för dem. Om du älskar bilar, kan ha en affär auto detalj eller specificera fordon deltid vara jobbet för dig. Saker du behöver
leveranser AUTORENGÖRING
Visa fler instruktioner
1

Skaffa en mängd detaljer utrustning. Se till att du har en mängd olika vaxer, polermedel, scratch föreningar borttagning och bil leveranser tvätta. Du behöver också en våt /torrdammsugare, fönsterputsare och däck och städare fälg.
2

Konfigurera en plats för dig att utföra dina detaljer arbete. Du kan hyra eller leasa en plats, men allt du egentligen behöver är en uppfart, carport eller en parkeringsplats. Du kan också överväga att gå till hemmet eller företaget om kunden och utför detalj arbete om han föredrar. Du kan hyra eller köpa en liten canopy, stor nog att köra bil under för att hålla ut av värmen om ingen carport finns.
3

Skriv upp visitkort och marknadsföra dina tjänster med auto återförsäljare, tjänster betjänt och på bildelar butiker som Autozone eller O'Riely talet.
4

Häng flygblad runt din lokala samhället, ta ut en annons i platsannonser, eller köra en radio-eller tv-annons att få fler potentiella kunder medvetna om ditt företag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121579.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.