Hur ren Cabriolet Plastic Windows

Körning med taket nere på en cabriolet är ett trevligt sätt att tillbringa en solig eftermiddag , men suffletter kräver särskild rengöring skiljer sig från resten av bilen . De plastfönster på suffletter växer ofta tråkig och löst insyn över tiden , och traditionell städning används på glas fönster fungerar inte på plastfönster . I själva verket kan rengöring plastfönster med glasrengöringsmedel orsaka skada på plasten. Underhålla plastfönster i perfekt skick är enkelt med rätt verktyg . Saker du behöver
Chamois
100 procent bomull trasa
Kommersiella rengöringsmedel för plastfönster
Orbital polermaskin
Commercial polermaskin för plastfönster
Visa fler instruktioner
< br > 1

Torka av plastfönster med ett fuktigt sämskskinn för att avlägsna normal damm och smuts . Torka med en 100 procent bomull trasa .
2

Rengör fönstret med en kommersiell renare gjord speciellt för plastprodukter om windows inte komma ren med sämskskinn . Följ tillverkarens anvisningar för användning av renare .
3

Polera plast med en liten , oscillerande polermaskin och en kommersiell polish gjord speciellt för att återställa öppenheten tillbaka till plasten . Sopa polermaskin försiktigt över plasten för att undvika att skada plasten .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121115.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.