Hur man målar ränder på en bil med schabloner

Om du har några band bil stencil, kan du måla lätt några unika ränder på ditt fordon. Du kommer att behöva några grundläggande utrustning som du kan köpa på någon auto leverans butik. En fördel med att måla dina egna band är att du kan spara pengar samtidigt som du anpassa utseendet på din bil. De kommer att göra din bil ser sportig och trendig utan att vara over the top. Lägga lite racing ränder till din bil med schabloner är bättre än att göra det "frihand", eftersom det är mycket lättare att bo i ledningarna. Saker du behöver
Avfettning Rengöringsspray
Pappershanddukar
tidningen
Maskeringstejp
Schabloner
Billack
Clear billack
1000-grit sandpapper
klibbduk
Terpentin
Q-tips
Visa fler instruktioner
1

Torka bilen ner med en avfettning rengöringsspray och en ren pappershandduk för att avlägsna smuts och grime från området du ska måla. Flytta din bil till ett väl ventilerat område, borta från buggar eller flygande skräp.
2

Lägg ner din striping stencil på det område som du vill rand. Vanligtvis, de stenciler för bilar är självhäftande.
3

Paper resten av bilen med tejp och tidningar för att förhindra färgen från att komma på det.
4

Sand det område du vill rand med en våt 1000-grit sandpapper. Ta bort alla spår av färg från området och torka av den med en ren pappershandduk och en spray rengöringsmedel som avlägsnar fett.
5

Torka av slipade området med en klibbduk för att bli av med alla prickar av damm eller smuts.
6

Spray ränderna med sprayfärg, med ett lätt, jämnt lager. Vänta ungefär en halvtimme mellan strykningarna. Applicera tre lager av klarlack efter den färgade färgen har torkat, vänta 30 minuter mellan varje lager.
7

Avlägsna schablonen när färgen torkar och städa upp eventuella misstag med hjälp av en bomullspinne (Q- tips) doppad i terpentin. Låt bilen torka över natten innan du kör den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121349.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.