Hur återställa blekta Billack

Bilar med original jobb fabriken måla har tunn färg. Automotive beslutsfattare använder tunna lager färg för att vara ekonomisk, men detta gör att färgen ska blekna efter några år av att utsättas för väder och vind. Äldre bilar bleknar snabbt, eftersom de inte har klarlack för att skydda basen färg. Om din bil är bleka, lära varmt att återställa bleka billack och få det blankt och ser ut som nya. Saker du behöver
Bil tvål
Sponge
Orbital buffert
putsdyna
Rag
Polersvamp
Liquid Rubbing
bilpolish
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen med biltvätt tvål och en mjuk svamp. Ta bort all smuts, lera och uppbyggnad av något slag. Skölj bilen med vatten och låt den torka helt innan du flyttar till nästa steg.
2

Applicera flytande gnugga förening till putsdyna på bufferten. Börja på framsidan av huven på bilen och sakta arbeta dig till baksidan av huvan, sedan till toppen av bilen och sedan till stammen. Nästa, börja på framsidan av framskärmen och arbetar längs sidan av bilen tills du når den bakre stötfångaren. Upprepa på andra sidan av bilen. Tryck lätt på bufferten, men inte pressa för hårt eller det kommer att bränna igenom lacken.
3

Torka bort allt överflödigt Rubbing med en mjuk, ren trasa. Ändra putsdyna på bufferten till en polering pad. Ansök bil polish direkt till polerplatta. Börja att polera bilens yta på samma sätt som den gnugga föreningen applicerades. Torka bort polish bort med en torr, ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121048.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.