Hur man tar bort Kalcium fläckar på Automobile Car Paint

Om du precis spenderat två timmar tvätt och specificera din bil, det sista du vill se är ett gäng vita kalcium fläckar på finishen. När hårt vatten avdunstar, inlåning kalcium eller kalk rester blir kvar på ytan. Använda mjukt vatten som inte innehåller kalk är det bästa sättet att undvika dessa fula avlagringar, så om ditt vatten hemma är svårt, överväga att ta bilen till en biltvätt som annonserar mjukt vatten. Min bruksbil rekommenderar att ta bort fläckar så fort som möjligt för att undvika härdning som kan leda till ytan fördärva. Saker du behöver
Water Car slang
tvätt tvål
sämskskinn, blöjor bomull eller frotté handdukar trasa
Bil lackrengöringsmedel (tillval) katalog Bilvax (tillval) katalog
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en skuggig plats i lä. (Du vill hålla det så cool som möjligt så att det inte torkar snabbt på egen hand.)
2

Skölj din bil från topp till botten med hjälp av en trädgårdsslang.

3

Re-tvätta bilen om det är nödvändigt för att avlägsna lös smuts eller grus, skölj sedan igen på toppen av bilen
4

Start och gnugga rent ytan med en duk. tyg, ren bomull blöjor eller frottéhanddukar duk - med ett färskt varje gång tyget blir mättad -. tills bilen är helt torr
5

Inspektera ytan på bilen efter att den är torr . Om nya fläckar, eller spår av tidigare fläckar kvar efter handen torkning, använd en kommersiell renare billack (formulerad att upplösa mineralfyndigheter) enligt instruktionerna på produkten för att avlägsna alla spår.
6

Skydda finish och hjälpa till att stoppa framtida fläckar genom att applicera ett skikt av kommersiell bilvax till ren yta, i enlighet med tillverkarens rekommendationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121507.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.