Om Electric Brake Controls

Elektriska bromsmanöverorganen installeras i fordon som kommer att dras bort, oavsett orsak. Inte bara kan de arbeta med bilar och släpvagnar, men båtar, husvagnar, husbilar och cyklar också. Elektriska bromsmanöverorganen kan bidra till att göra bogsering av ett fordon ett mycket enklare och säkrare. Typer
p Det finns tre olika typer av elektrisk broms på marknaden: tröghet, timing och proportionella. Timed kontroller skapar utsignaler som gradvis ökar med tiden. Bromskraften appliceras till en fast ränta som inte är direkt proportionell mot trycket på bromspedalen. Proportionella kontroller ger mjuk inbromsning resultat för de flesta stannar. Proportionella kontroller är kapabla att matcha retardationen andelen bogsera fordon. Tröghet kontroller liknar tidsinställda kontroller, men har en "automatisk förbigång" enhet som har en extra strömförsörjning för överraskning snabba stopp.
Funktion

Elektrisk broms reglage är enkla att använda. När du trycker på bromsarna på bilen som drar det dragna fordonet, bromsarna på det dragna fordonets engagera omedelbart. Elektriska bromsmanöverorganen är en lämplig metod för att tillhandahålla synkroniserade, samtidig bromsning av fordonet och dess släpfordon.
Fördelar

Många elbroms styr också komma med manuella pekplattor som förhindrar överknytning och vajande av personbilssläp. Det finns kontroller som gör att du kan bromsa över både lätta och tunga laster, så att du kan bogsera fordon och släpvagnar av alla storlekar.
Överväganden

Dessa broms styrenheter kommer i ett stort antal priser. Om du letar efter en på den billigare änden, kan du räkna med att betala ca $ 40. För ett dyrare alternativ - kanske en mer detaljerad och mer fungerande broms controller - du kan räkna med att betala ungefär $ 120 Addera Var man hittar dem

Många. online försäljare säljer stora sorter av tillförlitliga elektriska bromsmanöverorganen. Vissa webbplatser för att kolla inkluderar ETrailer.com, PPL Husbilar, Östra Marine, Tekonsha, Drill Spot, Tweetys, Släp Champion, Auto Anything, Controller Brake USA och Garick delar RV.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120941.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.