Hur Detalj insidan av en bil

När människor rengöra sina bilar de brukar köra ett vakuum över inredningen och rengör fönstren. Men när någon sätter ut på detaljer i det inre av en bil, det finns mycket mer som går in i det än en nej-strimma fönster rengöringsvätska. Detailing insidan av bilen innebär tenderar att alla möjliga detaljer och arbetar hårt för att göra din bil ser nästan helt nya. Förutom att göra din bil ser bra ut, kan detaljer hjälper också förlänga livslängden på din bil genom att ta bort smuts och fett som åldras bilinredningar. Saker du behöver
Dammsugare
plast spackel
Fläckborttagningsmedel för din bilbarnstol tyg
Oil tvål
Bucket
Varmt vatten
Sponge
torr handduk
Bilinterior skyddande
Ammoniak-baserade fönsterputsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla golvmattor från din bil, något hängande från backspegeln och något säte beläggningar. Kasta ut alla soporna i bilen och tömma alla askkoppar. Ta ut barnets bilbarnstol och ta bort allt från instrumentbrädan.
2

Vakuum allt i bilen från sätena till mattor. Använd en plast spackel för att försiktigt lossa något som kan fastna i sömmarna av din bil, och sedan dammsuga skräp.
3

Använd fläckborttagningsmedel för att undanröja eventuella fläckar på tyget. Se till att renare du använder matchar tyget, vare sig klädsel eller läder.
4

Blanda en kopp olja tvål med en liter varmt vatten och sedan skrubba ner instrumentpanelen, dörrarna och runt insidan av bilen med en svamp. Var noga med att städa överallt, även bakom backspegeln och området nära ryggen fönster. Rengör beläggningar bildörr och löpare längs botten av öppningarna bildörr också. Torka torrt med en handduk.
5

Applicera ett lager kupén Protectant till de områden som du just tvättade. Spraya in materialet i en torr handduk först, och sedan använda den till bilens interiör.
6

Rengör fönstren noggrant med en ammoniak-baserade fönsterputs.
7

Dammsug dörrmattor och beläggningar sits innan du byter dem. Om golvmattor är inte tyg, skrubba dem med såpvatten och lägg ett lager av skyddande för dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121360.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.