Hur Blanda Car Wax

Nästa gång du vill specificera din bil, istället för att ta det till en dyr biltvätt, överväga att göra det själv. Inte bara kommer du spara pengar, du kommer att spendera tid att gå över varje tum av bilen när du tvättar och vax det, notera eventuella stötar som behöver åtgärdas. För att få den ljusaste glans i din bil eller lastbil, blanda din egen miljövänlig bilvax istället för att köpa färdigförpackade bilvax. Saker du behöver
Stove
Dubbel panna
1 dl ättika
1 dl linolja
4 msk. karnaubavax Sida 2 msk. bivax
Förvaring container
polerdukar
Visa fler instruktioner
1

Kombinera 1/2 dl vinäger, 1 dl linolja, 4 msk. karnaubavax och 2 msk. bivax i den övre delen av en dubbel panna. Alla ingredienser finns på din lokala auto leverans butik, med undantag för vinäger, som finns i kryddan gången i någon affär.
2

Rör på svag värme tills alla ingredienser är smält. Addera 3

Häll det smälta hemlagad mix bilvax i ett värmetåligt lagring behållaren och locket. Låt vaxet stelna över natten.
4

Applicera hemlagad bilvax till din nytvättade och torkade bil i 1-fot med 1-fots sektioner med en ren, torr putsduk. Vänta i två minuter för sektionen att torka till en grumlig yta.
5

Doppa ett hörn av en ren putsduk i ättika. Använd polerduk för att gnugga bort hemlagad bilvax med medelhögt tryck i en cirkelrörelse, använda ättika som behövs för att ta bort vax rester från sektionen. Upprepa vaxet applicering och borttagning process 1-fot med 1-fots sektioner tills hela bilen är vaxad till en strålande glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121532.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.