Bil Canopy Instruktioner

Bil kapell används för att täcka ett fordon från väder och smuts, för att förlänga livet och värdet av fordonet. Bil skärmtak fungera som en tillfällig garage för bostäder som är utan en. Automotive beskriver företag använder ofta bil skärmtak för att ge skydd från solen för att hindra vattnet från att torka för snabbt, skapar vatten fläckar. När du målar en bil, kan bil skärmtak förhindrar skräp från att röra färgen, skada projektet. Instruktioner
1

Ordna ram stolpar, skisserar ramen på bilen trädkronorna. Placera 78-tums ram stolpar bredvid varandra på sidorna av ramen kontur. Placera två 68-tums ram stolpar bredvid varandra vid varje ände av ramen kontur. Ramen kontur ska likna en rektangel.
2

Anslut ram stolpar med tre-vägs armaturer att sammanfoga dem. Sätt de 68-tums ram stolpar i ena änden av tre-vägs koppling. Sätt in 78-tums ram pol till den andra änden. Detta kommer att skapa hörnet. Upprepa detta steg för att ansluta de återstående hörnen på soltaksramen.
3

Anslut polerna sidoramelement till hörnet församlingar, med fyra-vägs armaturer. Sätt in 78-tums polsida ram i fyra-vägs montering. Anslut den intilliggande 78-tums ram pol till den motsatta änden av fyra-vägs montering. Anslut de återstående frame stolpar med hörnet församlingarna att bygga taket ram på bilen trädkronorna. Använd två side-by-side 78-tums ram stolpar och en fyrvägs passande att ansluta sidorna av ramen. Den andra änden av fyra-vägs montering kommer att ansluta till benet polen.
4

Placera tarp locket på toppen av bilen soltaksram. Använd boll band för att fästa presenning locket till ramen av bilen canopy. Ball band innehåller en plast boll ansluten till ett kretsat bungee rep. Placera bungee rep av bollen tien genom genomföringen på kanterna av tarp locket. Vira bungee slinga runt stativstaven och placera öglan runt plastboll. Upprepa detta steg, fästa boll band till varje krage på tarp locket tills tarp är fäst vid ramen.
5

Lift ena änden av bilen soltaksramen och bifoga benet polerna. Har någon hjälpa dig med att hålla ena änden av ramen upp när du ansluter benet polen i det återstående hålet i de tre-vägs armaturer. Lyft den andra änden av ramen och sätt i benet polen i det återstående hålet i trevägs-och fyra-vägs armaturer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121862.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.