Hur Spraya Delar Paint Bil

Även om det är bäst att gå till en butik för en invecklad anpassad färg jobb, måla enskilda bildelar en solid färg kan göras hemma med några grundläggande förberedelser och enkla målningstekniker. Målning bildelar är ett bra sätt att göra ditt fordon sticker ut eller att helt enkelt täcka upp repor och rost med ett nytt lager färg. Medan dyr utrustning som en professionell färg pistol är nödvändigt för stora jobb, kan enskilda delar brukar få ett professionellt utseende med enkla sprayburkar. Saker du behöver
Målare Tidningar tejp
eller en dropcloth
300 grit sandpapper Sida 2 eller fler rena, torra trasor
Primer
Paintbrush
900 slippapper
Sprayfärg
Klarlack bespruta
2000 grit sandpapper Review, en mikrofiberduk
Multipurpose polska
Visa fler instruktioner
1

bort den del du tänker måla och placera den på tidningar eller en trasa för att inte få färg på någonting i närheten. Om den del som inte är lätt att ta bort, använd målartejp och tidningar att fullt ut täcka alla närliggande delar. Se till tejpade kanter helt är förseglade för att undvika droppande till andra bildelar.
2

Sand ytan med 300 slippapper för att hindra primern från att glida av den i övrigt slät yta.

Billiga 3

Torka nyligen slipade delen med en ren, torr trasa för att avlägsna damm och smuts.
4

Applicera ett lager primer med en vanlig borste. Låt primern torka, konsultera behållaren för torktider
5

Applicera ett andra lager grundfärg och låt torka
6

Slipa ytan med 900 sandpapper.. och torka av med en ny duk.
7

Skaka sprayen väl kan, sedan spraya några gamla tidningar eller trasor för att få färgen flödar. Den första sprayen ibland kan vara goopy, så du vill inte börja på bilen delen själv.
8

Börja sprutmålning ytan. Beroende på märke av sprayfärg, kommer munstycket måste vara på olika avstånd från ytan. Konsultera sprayburk etikett för vägledning
9

Applicera tunna lager med ordentlig torktid på minst 1 timme i mellan - ibland längre beroende på färg,. Rådfråga kan för de mest exakta torktider . Tre skikt kommer nog vara tillräckligt, men lägga till fler om det behövs. Flera tunna lager är bättre än ett eller två tjocka lager.
10

Spraya torkade, målade ytan med en klarlack. Slipa ytan med 900 sandpapper, sedan spraya en annan klarlack. Sand igen med 900 grit, sedan sand med 2000 sandpapper. När ytan är slät, torka av med en torr mikrofiberduk.
11

Ansök mångsidig polish till ytan och försiktigt polera mikrofiberduk.
12

Återkoppla nymålat del till din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120976.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.