Bil Interiör Styling Tips

Bilinterior eftermarknaden styling speglar personlig smak. Bilstyling låter vem du vara känd för passagerare och gäster. Det finns ingen gräns för hur extravagant, kan lyxiga, kyla eller besynnerliga bilinredningar blivit med ansträngning och hårt arbete. Hela insidan av en bil kan stiliga med eftermarknadsprodukter. Rattar, mattor, säten, stolklädsel, pedaler och tankstreck kan alla ändras till perfektion i smak. Tema

Definiera en övergripande utseende eller tema för din bil innan du påbörjar varje interiör styling. Välja tema kommer att avgöra vilka inköp görs för bilen styling. Det kan finnas många tilltalande objekt, men inte en enda kommer att arbeta tillsammans för det goda, om de inte följer ett tema. Många teman att välja mellan kan vara två kostnadsfria färger eller trall bilen ut med din favorit lagets logotyper.
Träna Detaljer i Photoshop

Experimentera med din vision med en fotoredigeringsprogram innan du gör några inköp. Lek med färger och många olika utseende på din bil innan du gör ändringar. När ändringar görs, kommer det att ta lika mycket arbete för att ändra dem igen, så att vara säker på ditt beslut är ett måste.
Måla över plast trim
< p> Aerosolburkar av plast färg finns i många färger. Måla trim sparar tid och ansträngning i reupholstering med läder eller hitta rätt kvalitet på ersättning trim. Helt enkelt ta bort streck och plastdetaljer resa före målning. Var noga med att nyckel eller repa plasten med en tuff skrubb svamp så att färgen fastnar och inte skala.
Re-upholster Seats
p Om du behöver använda bilen under restyling, överväga att få flygstolar från en bärgning gård. Reupholster sätena med läder eller syntetiskt tyg. Dessa tyger är lättare att underhålla eftersom de vanligen smutsavstötande. Fråga en auto tapetserare att utföra reupholster för dig för bästa utseende och finish.
Patience

inte bråttom. Rusa kan leda till slarvigt arbete och förhastade beslut som du kommer att känna ånger om senare. Om du ska style ut din bil, kontrollera att den återspeglar den omsorg och uppmärksamhet på detaljer som gör den här bilen så du.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121777.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.