Hur Buff Patch Måla på bilar

Efter att reparationer och lagningar lack på en bil, betyder inte lyft ser så gott som ny. I lappade områden som är större än små chips eller sprickor, många gånger du kan se exakt var den nya färgen applicerades. Den lappade området kan vara ljusare än originalet lack på bilen, vilket gör det sticker ut. Det finns ett sätt att fixa detta och ha bilens färg ser ljus och felfri. Lär dig att polera patch färg på bilar och göra färgen på din bil jämnt matchade. Saker du behöver
Buffer
putsdyna
Polersvamp
Liquid polering förening
Visa fler instruktioner
1

Häll 1/2 kopp vätska polering föreningen på ren polerrondell. Placera putsdyna på ytan av huven på bilen och slå på medelhög till hög hastighet. Använd cirkulära rörelser med buffert, inte hålla den på en plats längre än ett par sekunder, men flytta runt så att samma område är täckt flera gånger.
2

Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt. Börja med polering huven, sedan flytta till fendrar och arbeta ner sidan till den bakre, sedan avsluta genom polering stammen och tak. En stol eller stativ kan behövas för att nå hela taket. Lägg till mer flytande förening som behövs. När du polera bilen, kommer föreningen att göra bilens yta ser oklar. Om diset blir ljusare när du går, lägga mer förening till putsdyna.
3

Ändra kuddar på bufferten och placera en ren polerrondell på det. Använd samma mönster som du gjorde med bufferten och arbeta från framsidan till baksidan. Den polerplatta bort diset kvar av polering föreningen och lyser färgen. Kombinationen av slipmedel i föreningen och glans tillsätts med polerplatta reducerar eller eliminerar tecken på någon patch färg på bilen, vilket gör lacken ser jämnt tonad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121691.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.