Hur polska Paint förening på ett fordon

Polering ett fordon med färg förening kan göra även den tråkigaste ser ytan glatt och ljust igen. Föreningen innehåller mikropartiklar slipmedel som gnids oxidationen och uppbyggnad från ytan av färgen. Polermedel på ytan av en äldre eller tråkig bil tar under en timme av endast en person. Du kan hitta färg förening på bildelar butiker. Få vätskan, som den fasta föreningen inte fortsätta som slät eller så enkelt. Den flytande föreningen producerar också bättre övergripande resultat. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Sponge
Vatten
vätskeförening
Buffer putsdyna
bilpolish
Polersvamp
Show Mer Instruktioner
1

Tvätta bilen noggrant med biltvätt tvål och en mjuk svamp. Detta tar bort ytan skräp och smuts som kan orsaka repor när man polerar. Skölj bilen helt och låt det torka.
2

Applicera en 1/4 kopp flytande färg förening på kudden av bufferten. Placera bufferten på ytan av fordonet och göra små cirkulära rörelser som bufferten vänder. Börja på framsidan av bilen och arbeta bakåt, lägga till mer förening som behövs. Låt inte bufferten sitta på ett ställe i mer än några sekunder eller det kan bränna igenom lacken.
3

Polera bilens yta med dynan och bil polish. Använd samma teknik som med föreningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121861.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.