Så här ansöker Dupont Teflon Wax

Flest byggda bilar idag kommit med en fabriksinstallerad klarlack tätningsmedel som appliceras över färgen för att skydda bilens finish. Dupont gör en Teflon-baserad bilvax med en syntetisk polymer formel för att ge extra skydd för din bil och fylla i polerrosor som visas i din fabriksinstallerad klarlack. Applicera spray-on Dupont Teflon bilvax för att få en ren bil och ge sitt fullföljande det extra skydd som den förtjänar. Saker du behöver
tvål Biltvätt och vatten
Vattenslang
Clean frottéhanddukar
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen helt med en lämplig tvållösning. Skölj bilen av helt med slangen och torka med rena handdukar. Låt bilen torka helt innan Dupont Teflon Car Wax.
2

Skaka sprayflaska av Dupont Spray-On Teflon Car Wax grundligt för att se till att det är helt blandat. Håll flaskan 8 till 12 inches från bilens yta och täcker bilens färg med vaxet genom att pumpa in avtryckaren och röra handen i en långsam, stadig sätt. Låt Teflon torka helt enligt instruktionerna innan du fortsätter med nästa steg.
3

Torka torkade Teflon av med trasan. Gnid in en cirkulär, snurra och vrid handduk över så behövs för att minska ränder och helt ta bort Teflon vax. Gå långsamt och inte gnugga alltför kraftigt i någon plats. Ha tålamod och ta din tid. Bilens yta bör nu ha en solid och hållbar beläggning för att skydda lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121876.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.