Hur Detail en bil Exteriör

tvätta bilen varje helg håller det rent, och denna rutin underhåll är också bra för den målade ytan. Detailing utsidan innebär mer än att bara tvätta bilen: Det är en process som innefattar en djup ren, en tvätt och ett vax-och-polish finish. Utsidan av bilen innehåller däck, hjul, lister och glas, inte bara den målade ytan. Efter beskriver bilens exteriör, bör bilen ser renare än efter en genomsnittlig helgens tvätt. Det tar flera timmar att detalj en bils exteriör. Saker du behöver
Bil tvål
mjuk svamp
vatten
Clay bar kit
bilpolish
Karnaubavax
Wax applikator
bomull handdukar
Microfiber handdukar
Wheel Cleaner Review Skurborste
Microfiber applikator pad
Gummi och plast skyddande
Auto fönsterputsmedel
Visa fler instruktioner
1

Parkera bil i skuggan och låt ytan svalna. Tvätta bilen med bilen tvål och en mjuk svamp för att ta bort all smuts och yta skräp. Skölj bilen och låt den torka helt.
2

Spray hjulrenöring på däck och hjul, och låt det dra i fem minuter. Skrubba hjulen med en mjuk borste skurborste och skölj dem helt
3

Spray leran bar smörjmedel på en liten yta och gnugga leran bar fram och tillbaka över smörjmedlet. - leran bar plockar upp små föroreningar som du inte kan se, men är skadligt för lacken. Fortsätt att spraya smörjmedel på små områden och hålla på gnugga leran bar över smörjmedlet tills du är klar med hela bilen.
4

Applicera en kvarts storlek mängd bil polish till en handduk. Gnid polish på den målade ytan av bilen, med hjälp av små cirkulära rörelser. Arbeta polska till ytan, tills den inte längre är oklar. Börja på motorhuven och arbeta mot bakdelen av bilen, fylla en sektion i taget. Applicera mer polska, efter behov.
5

Wax den polerade ytan med karnaubavax och en fuktig vax applikator. Börja i luvan, och arbeta mot den bakre delen av bilen. Låt vaxet sitta på ytan i 10 minuter. Buff vaxet bort, för hand, med en microfiber handduk.
6

Torka plast och gummi Protectant på alla trim bitar på din bil. Använd en pad microfiber applikator för att torka av trim, gummilister, vindruta kåpa, gnugga styrelser och andra plastbitar.
7

Spray bilglas rengöringsmedlet på en torr microfiber handduk. Torka av insidan och utsidan av fönstren med fuktig handduk. Polera fönstren med en torr microfiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121972.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.