Så för att uppnå ett bra resultat med bil Aerosoler på en bilkaross

Auto detailers är anlitade för sin kompetens, erfarenhet och känsla för detaljer när man utformar och måla bilar. Gjorde dock deras användning av specialfärger och ansökan utrustning speciellt för bil exteriörer kan göra sina tjänster ganska kostsamt. Många människor väljer att måla sina bilar själva för en mindre kostnad med sprayfärger. Denna metod kan ofta resultera i slarviga slutresultat utan en grundlig kännedom om den ifrågavarande processen. Det finns flera tips och tricks som kan användas för att hjälpa målaren att uppnå ett mer professionellt resultat. Saker du behöver
tidningen
Maskeringstejp
Aerosol Billack
färg spruta
Visa fler instruktioner
1

aerosoler Köp färg som är avsedda för bil exteriörer på din lokala auto body shop. Dessa färger är avsedda för att tåla väder och vind bättre än akryl hantverk målar, och automaten munstyckena ska vara avsedd för fastsättning på en spray enhet.
2

Förbered utsidan av fordonet som du vill måla. Skrapa bort gammal färg, eller använda en remover kemisk färg från din lokala auto body shop. Tvätta bilen, och låt det torka ordentligt i solen när färgen är strippad.
3

Köp en ny enhet sprutpistol eller munstycke att fästa dina sprayburkar. Avstå från att använda en gammal munstycke som kan vara igensatt och orsaka flöde unevent måla.
4

Utför testet sprutar på kartong innan du försöker att måla din bil. Öva även stroke inom en angiven ruta på kartongen. Titta på kartongen noggrant för att säkerställa att det inte finns några tunga måla fläckar från ojämn sprutning. Avlägsna munstycket och rengör om det finns färg fläckar, din munstycke kan ha blockeringar
5

tillbringar mest tid i detta projekt som omfattar de delar av bilen som du inte vill ha målade.. Täck för fönster, strålkastare, speglar och andra icke-lackerade delar bilen med minst två lager tidningspapper och maskeringstejp.
6

Prime bilens yta med en flytande primer som passar bäst till måla märke du vill använda. Primers som säljs i samma märke som färgen du har valt fungerar bra tillsammans.
7

Lämna bilen torka ordentligt i solen efter varje skikt appliceras. <
br>
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121807.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.