Hur tar jag bort billack från en Headlight Cover?

Paint sprutdimma kan hamna på strålkastare täcker om de inte är tillräckligt skyddade när närliggande delar av fordonet målas. Sprutningsundersökning kan vara ganska fula om den inte tas bort. Borttagning overspray från färg kan göras enkelt med rätt tillbehör och tillvägagångssätt. Du bör kunna få dina strålkastare ser bra ut i en timme eller så med en lera bar, lim remover och några handdukar. Saker du behöver
Clay bar
Lim /måla Remover Review rakblad
plast polish
Shop trasor
Mjuk, luddfri handduk
Visa fler instruktioner
1

Demontera strålkastaren locket om möjligt. Detta kommer att göra det lättare att arbeta med. De flesta luckor hålls med små, dolda skruvar. Konsultera en verkstadshandbok för din bil eller undersöka omkretsen av locket och på insidan av stänkskärmen, där det är installerat.
2

Kör en lera bar över färgen på strålkastare täcker för att gnugga bort det . Clay barer är tillgängliga på alla Biltema i bilrekonditionering sektionen eller på nätet på sajter som Autopia.
3

Använd en mild färg och lim remover, såsom Goof Off, för att ta bort färgen. Applicera remover till en ren, luddfri trasa och sedan torka på lacken. Gnid remover över den målade ytan på strålkastaren locket.
4

Polera strålkastare täcker med en hög kvalitet, slipande-fri, plast polish och en mjuk, mikro-fiber handduk. Polera locket i ett cirkulärt mönster, vända trasan över ofta tills locket är helt polerade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121609.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.