Hur man tar bort vaxet från billack

Vaxning din bil felaktigt kan lämna det med en randig, ointressant yta som du måste ta bort innan du gör ett nytt försök. Även om du är väl övade i konsten att vaxa, byta från en typ av bilvax till en annan kräver att du tar bort alla rester av det tidigare vax jobbet. Detta hjälper dig att oavsiktligt undvika skador bilens lack. När du har tagit bort den kvarvarande vax, då kan du börja arbetet med att re-vaxning din bil till en strålande glans. Saker du behöver
torr trasa
trädgårdsslang
Friction-baserade Sponge Cleaner Review eller mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

Buff randig områden av vax med en torr trasa. Ränder orsakas av vax som inte blev ordentligt bort. Polering med en torr trasa avlägsnar extra vax - lämnar efter en strålande glans
2

Spray bilens yta ned med en trädgårdsslang Addera 3

.. Blanda det friktionsminskande rengöringsmedel med vatten i din hink. Friktion-baserade rengöringsmedel, i motsats till kemiska rengöringsmedel, bidra till att jämna ut bilens finish utan att skada lacken. Dessa städare också ta bort kvarvarande vax kvar från tidigare vax jobb och vax som har byggts upp över tiden.
4

Tvätta bilens exteriör med rengöring blandning och en svamp eller mjuk borste, tar hand att täcka alla områden av bilens lack.
5

Skölj bort all rengöring rester efter tvättning.
6

Torka bilen ner med en ren, torr trasa. Detta säkerställer att ingen vax rester kvar från sköljning kan åter ansluta sig till färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121733.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.