Hur man rengör ekrarna på Motorcykel Hjul

Rengöring en motorcykel är en annan process än städning en bil, men rengöring ekrarna kan vara lite långtråkig. Det finns enklare sätt att göra det annat än rengöring var och en för sig - du behöver bara rätt verktyg. Saker du behöver
Slang och vatten källkodspaketet Motorcykel hjulrenöring
Spoke borste
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Parkera motorcykeln i skuggan, och låt motorn och kroppen att svalna. Detta kommer att bidra till att minimera vatten fläckar.
2

Skölj hjulen av med slang och vatten under högt tryck. Vrid vattnet tapp på hög, och placera tummen över större delen av änden av slangen för att tvinga vattnet ut vid en högre hastighet, vilket bidrar till att blåsa bort en del av damm och smuts från cykeln.
Sida 3

Spray motorcykel hjulrenöring över ekrarna. Detta kommer att hjälpa äter upp bromsdamm och föroreningar som kan fastna i hjulen.
4

Låt renare att arbeta i tre minuter, sedan skrubba hjulen med penseln. En bra talade borste kommer att få bort all smuts utan att skada hjulens yta.
5

Skölj bort hjulen med slangen. Spraya uppifrån och ner, så all smuts rinner från nedåt.
6

Torka hjulen med hjälp av microfiber handduk. Det enklaste sättet att göra detta är att linda handduken runt varje eker och dra ena sidan och sedan den andra, torkning ekrarna en i taget. Torka sedan bågen också.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121145.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.